Harrastukset: Eri urheilulajien seuraaminen ja lukeminen mm. urheilijoiden elämänkerrat

Saavutukset: Muodostelmashowtanssin SM-kulta 2006, Triathonissa ikäryhmän 25-29 SM-sprintti kultamitali 2015, ikäryhmän 25-29 SM-olympiamatka hopeamitali,  ikäryhmän 25-29 5. sija IM St. Pöltenissä 2016, Ikäryhmän 25-29 SM-puolimatka pronssi 2016, paikka Australiassa pidettyihin IM 70.3 MM-kisoihin 2016 (sija 32.)

Koulutus: Kauppatieteiden maisteri

Kuvat siitä, kun minulla on kolmen vanhana sukset jalassa ja pään yli ylettyvät sauvat, kertovat siitä, kuinka urheilu on ollut osa minua jo pienestä lähtien. Kuvat siitä, kuinka juoksen tai hyppään pituutta ala-asteikäisenä kotikaupunkini piirinmestaruuskisoissa, kertovat siitä, kuinka rakastan kilpailemista. Kuvat balettinäytöksessä sekä muodostelmashowtanssin SM- ja MM-kisoista lukioikäisenä, kertovat omistautumisesta harjoitteluun.

Varastosta löytyvät nappikset, piikkarit, lumilauta, pesäpallomaila, räpylät, sukset, golfmailat, lukuisat lenkkariparit, pyörät, kertovat siitä kuinka urheilun kautta olen hakenut kokemuksia ja fiiliksiä monien eri lajien kautta sekä suuresta rakkaudesta oppia ja kehittyä. Olen kasvanut toteuttamaan itseäni liikkumalla ja urheilemalla, ja elämäntapana hyvinvoinnin ja oman kunnon ylläpito on juurtunut syvään.

Triathlonin pariin ajauduin sattumusten kautta kesällä 2013. Muutin Helsinkiin ja jatkoin siellä lenkkeily harrastustani, ja lenkkiporukan kautta tapasin triathlonista innostuneita ihmisiä. Positiivisen kilpailuhenkisyyteni johdosta minua on helppo yllyttää ja niin lyötiin kiinni haaste puolimatkan suorittamisesta Tahkolla, kesällä 2014. Olin lenkkeillyt aktiivisesti jo vuosia, mutta ajatus uinnin ja pyöräilyn yhdistämisestä sen lisäksi kiehtoi. Koen, että oman kehittymisen alkutilanteesta nykyhetkeen on mahdollistanut pitkäjänteinen ja johdonmukainen harjoittelu, yhdistettynä vahvaan tahtoon ja itsensä johtamiseen kohti tavoitteita. Vahvuutena koen ajankäytön hallinnan niin, että työ ja harrastus toimivat toisiaan tukevina, eivät rajoittavina tekijöinä.

Kesällä 2014, ensimmäisessä puolimatkan kisassa olin ikäryhmäni (25-29) kolmas. Kesällä 2015 voitin ikäryhmäni (25-29) sprinttimatkan SM- kultaa, Olympiamatkan kisan, Olympiamatkan SM-hopeaa ja olin seitsemäs puolimatkan kisassa.

Toukokuussa 2016 osallistuin IM 70.3 St.Pöltenin kisaan Itävallassa ja olin ikäryhmäni viides. Samalla lunastin karsintapaikan syyskuussa 2016 Australian Sunshine Coastilla pidettävään IM 70.3 MM-kisaan. Kesällä 2016 voitin ikäryhmässäni (25-29) Olympiamatkan kisan ja SM-pronssia puolimatkan kisassa.

Tärkeintä matkassani on ollut, että olen voittanut itseni monesti, sekä saavuttanut itselleni asettamiani etappeja vuosi vuodelta niin kilpailuissa, työssä, kuin arkipäivän tekemisessä. Tavoitteenani on kehittää osaamistani ja tietoutta niin triathlonissa, kuin muillakin liikunnan osa-alueilla; ravinto, lepo, henkisten vahvuuksien kehittäminen. Haluan myös asettaa tulevaisuuden tavoitteekseni karsiutumisen legendaariselle Hawain täydenmatkan Ironman-kisaan.